KF-logo

OSLO

Ronny og Katrine Yttrehus har vært ansatt i Kristi Forsamling siden 1999, og har hatt lederansvar for forsamlingene både i Oslo og Bergen. Etter å ha vært med å starte forsamlingen i Bergen flyttet de tilbake til Oslo igjen i 2011.

305x200-rogkDe er opptatt av å styrke familielivet, og tilbyr rådgivning både for godt etablerte par og for de som planlegger å gifte seg. I den forbindelse har de blitt sertifisert som fasilitatorer for samlivskurset "Dynamic Marriage" (www.familydynamics.net) i Norge, samt for de skjema-baserte "Movie Therapy" (www.movietherapy.org) - programmene "Jeg velger oss" (for gifte) og "God nok barneoppdragelse" (for foreldre). Ronny og Katrine er også serfiserte kursledere i "Empatisk kommunikasjon". De har selv vært gift siden 2000 og har to barn.

Både Ronny og Katrine har bakgrunn som musikere. Dette har, sammen med deres engasjement for veldedighetsorganisasjonen HOPEworldwide (www.hopeww.org) sitt arbeid blant foreldreløse og kreftsyke barn i Ukraina, resultert i flere konserter og andre arrangement til inntekt for dette arbeidet siden 2007.

Ronny gikk i årene 2004-2008 gjennom Athens Inistitute of Ministry (AIM) sitt teologistudium, og han har i de siste årene tillagt seg adskillig kunnskap og erfaring spesielt i områdene Bibeltolkning, apologetikk, forkynnelse og ledertrening.

Ellers arrangerer de regelmessig diskusjoner og seminarer der de søker å engasjere mennesker i alle aldre til å reflektere over små og store livsspørsmål i lys av Bibelen.

 

KONTAKT OSS

OSLO KRISTI FORSAMLING
Ringstabekkveien 64 B
1358 Jar

KOPIRETT © KRISTI FORSAMLING 2016 - LEVERT AV ENKEL DESIGN