KF-logo

FAMILIER

For oss som er gift og har barn er våre viktigste relasjoner de som vi har med våre make og med våre barn.

Midt i en travel hverdag kan det være utfordrende å gi familielivet den plass og det fokus som det behøver. Vi vil derfor tilby et fellesskap som oppmuntrer og styrker ekteskapet og familielivet.

«Jeg velger oss». Alle ekteskap kan vokse og alle har glede av en dypere relasjon med sin make. Ekteskapserien «Jeg velger oss» er derfor ikke bare noe for de som har store problemer, men er for alle ektepar, uavhengig av hvor lenge en har vært gift.

«God nok barneoppdragelse» er en studieserie for foreldre som handler om hvordan hjelpe våre barn til å være emosjonelt sunne gjennom å møte deres grunnleggende behov. Ingen kan være perfekte foreldre, men «God nok barneoppdragelse» lærer foreldre hvordan de kan møte de grunnleggende behovene og være «gode nok» for å unngå at negative tankemønstre utvikles hos deres barn.

«Å bli ett». Gode ekteskap skjer ikke av seg selv...det krever engasjement og samarbeid. En viktig del av å ha et godt ekteskap er forberedelse. Derfor oppmuntrer vi folk til å ta vårt forberedelse til ekteskap kurs «Å bli ett».

KOPIRETT © KRISTI FORSAMLING 2016 - LEVERT AV ENKEL DESIGN